Om deel te nemen aan de online basiscursus kunstgeschiedenis The Story of Art kun je hieronder een keuze maken voor een betaling in een keer of een betaling in 12 termijnen. Termijnbetalingen vinden plaatsen via automatische incasso en worden afgeschreven van het rekeningnummer waarmee je de eerste keer betaalt.
Voorbeeld: als je je aanmeldt op 14 juli zal elke veertiende van een nieuwe maand het bedrag worden afgeschreven. Zorg dat er altijd voldoende geld op je rekening staat zodat het bedrag ook afgeschreven kan worden anders zijn we genoodzaakt extra administratiekosten in rekening te brengen wanneer de incasso mislukt en het proces nogmaals uitgevoerd moet worden.

De online basiscursus kunstgeschiedenis bestaat uit 40 lessen en start twee keer per jaar, op 1 april en op 1 oktober. Gedurende 10 maanden ontvang je wekelijks toegang tot een nieuwe les of is er een online les (live via ons webinarsysteem). In totaal zijn er 32 lessen vooraf opgenomen en staan deze, voorzien van aanvullingen en ‘huiswerkvragen’, in de online leeromgeving. De overige 8 lessen zijn verspreid over de 10 maanden en worden live gegeven via ons webinarsysteem. Tijdens de live lessen worden de ‘huiswerkvragen’ besproken en kun je ook vragen stellen over de stof. De opnames van deze lives komen natuurlijk ook in de online leeromgeving zodat je deze nog vaker kunt bekijken.

Als bonus krijg je ook toegang tot The Story of Art Community.

Heb je vragen? Stuur een mail naar: teamkarinhaanappel@gmail.com

Show Order Summary
€55,55
Product Subtotal
Basiscursus Kunstgeschiedenis The Story of Art - 12 termijnen
  × 1
55,55 / maand voor 12 maanden
Subtotal 55,55
Total 55,55 (inclusief 9,64 BTW)

Kies hoe je wilt betalen

Ik betaal in een keer
+
555,55
Ik betaal in 12 termijnen van
55,55 every maand
+
55,55

Customer information

Factuurgegevens

Payment

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Je bestelling

Product Subtotaal
Basiscursus Kunstgeschiedenis The Story of Art - 12 termijnen
  × 1
55,55 / maand voor 12 maanden
Subtotaal 55,55
Totaal 55,55 (inclusief 9,64 BTW)
Terugkerende totalen
Subtotaal 55,55 / maand voor 12 maanden
Terugkerend totaal 55,55 / maand voor 12 maanden (inclusief 9,64 BTW)
Eerste verlenging: 29 juni 2022

© Kunstgeschiedenis Academie | Kunsthistorica Karin Haanappel | All Rights Reserved

Op alle diensten & producten zijn onze algemene voorwaarden & privacy verklaring van toepassing