Om deel te nemen aan het Ancient Herstory Programma kun je hieronder een keuze maken voor een betaling in een keer of een betaling in 12 termijnen. Je stapt altijd voor minimaal een jaar in en kunt niet tussentijds stoppen, ook niet als je in termijnen betaalt.
Na een jaar krijg je van ons bericht met een verlengingsaanbod. Je bepaalt dus ieder jaar zelf of je wel of niet verlengt. Echter, als je besluit om niet te verlengen en later opnieuw wilt instappen, betaal je de dan geldende prijs.

Termijnbetalingen vinden plaatsen via automatische incasso en worden afgeschreven van het rekeningnummer waarmee je de eerste keer betaalt.
Voorbeeld: als je je aanmeldt op 14 juli zal elke veertiende van een nieuwe maand het bedrag worden afgeschreven. Zorg dat er altijd voldoende geld op je rekening staat zodat het bedrag ook afgeschreven kan worden anders zijn we genoodzaakt extra administratiekosten in rekening te brengen.

Heb je vragen? Stuur een mail naar: teamkarinhaanappel@gmail.com

Kies hoe je wilt betalen

Ik betaal in een keer
444,44
Ik betaal in 12 termijnen van
44,44 every maand
44,44

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Ancient Herstory Programma  × 1 444,44
Subtotaal 444,44
Totaal 444,44 (inclusief 77,13 BTW)
  • Kies je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.