Om deel te nemen aan het Ancient Herstory Programma kun je hieronder een keuze maken voor een betaling in een keer of een betaling in 12 termijnen. Je stapt altijd voor minimaal een jaar in en kunt niet tussentijds stoppen, ook niet als je in termijnen betaalt.
Na een jaar krijg je van ons bericht met een verlengingsaanbod. Je bepaalt dus ieder jaar zelf of je wel of niet verlengt. Echter, als je besluit om niet te verlengen en later opnieuw wilt instappen, betaal je de dan geldende prijs.

Termijnbetalingen vinden plaatsen via automatische incasso en worden afgeschreven van het rekeningnummer waarmee je de eerste keer betaalt.
Voorbeeld: als je je aanmeldt op 14 juli zal elke veertiende van een nieuwe maand het bedrag worden afgeschreven. Zorg dat er altijd voldoende geld op je rekening staat zodat het bedrag ook afgeschreven kan worden anders zijn we genoodzaakt extra administratiekosten in rekening te brengen wanneer de incasso mislukt en het proces nogmaals uitgevoerd moet worden.

Heb je vragen? Stuur een mail naar: teamkarinhaanappel@gmail.com

Show Order Summary
€444,44
Product Subtotal
Ancient Herstory Programma
  × 1
444,44
Subtotal 444,44
Total 444,44 (inclusief 77,13 BTW)

Kies hoe je wilt betalen

Ik betaal in een keer
+
444,44
Ik betaal in 12 termijnen van
44,44 every maand
+
44,44

Customer information

Factuurgegevens

Payment

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Je bestelling

Product Subtotaal
Ancient Herstory Programma
  × 1
444,44
Subtotaal 444,44
Totaal 444,44 (inclusief 77,13 BTW)

© Kunstgeschiedenis Academie | Kunsthistorica Karin Haanappel | All Rights Reserved

Op alle diensten & producten zijn onze algemene voorwaarden & privacy verklaring van toepassing